Tenis: Rusul Aslan Karaţev va fi adversarul lui Andy Murray în finala de la Sydney (ATP)

Tenis: Rusul Aslan Karaţev va fi adversarul lui Andy Murray în finala de la Sydney (ATP)

Tenismanul rus Aslan Karaţev va fi adversarul britanicului Andy Murray în finala turneului ATP 250 de la Sydney, dotat cu premii totale de 521.000 de dolari.

Karaţev, locul 20 ATP şi principal favorit, a trecut vineri, în cea de-a doua semifinală a competiţiei, cu 6-3, 6-7 (13/15), 6-3, de un alt britanic, Daniel Evans (26 ATP, favorit nr. 3), după un meci care a durat mai bine de trei ore.

Aşa cum se ştie, Andy Murray, fost număr unu mondial, aflat acum mai jos de locul 100 în clasamentul ATP din cauza accidentărilor, s-a calificat vineri, la Sydney, în prima sa finală după mai mult de doi ani în circuitul profesionist.

Murray (34 ani, locul 135 ATP), dublu campion olimpic, s-a impus greu în semifinale, cu 6-7 (6/8), 6-4, 6-4, în faţa americanului Reilly Opelka (25 ATP, favorit nr. 4), pentru a atinge prima sa finală începând din octombrie 2019, când a cucerit al 46-lea şi ultimul său titlu în circuit, la Anvers (Belgia), la câteva luni după ce i-a fost montată o proteză la şold. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /