Tenis: Șarapova - Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde înverșunarea asta împotriva mea?

Tenis: Șarapova - Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde înverșunarea asta împotriva mea?

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova va ispăși peste câteva zile suspendarea de 15 luni pentru un test pozitiv la meldonium, dar într-un interviu pentru Le Parisien Magazine a declarat că nu înțelege înverșunarea cu care este tratată, deși Tribunalul de Arbitraj al Sportului i-a redus suspendarea inițială tocmai pentru că nu a avut intenția de a trișa.

Sursa foto: facebook.com/sharapova

Șarapova pregătește revenirea în circuitul WTA cu prilejul turneului de la Stuttgart ce debutează pe 24 aprilie și a declarat că este surprinsă de criticile unor jucătoare și jucători.

''Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare? Eu nu văd niciunul. Când cazul meu era neclar, când se știa prea puțin, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, după ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop. Dacă jucătorii vor continua să mă denigreze, în pofida acestui lucru, atunci nu este corect'', a declarat Șarapova.

Jucătoarea rusă, fără clasament, va juca pe bază de invitații la Stuttgart, Madrid și Roma, speră să obțină wild-card și la Roland Garros, dacă nu va obține punctele necesare pentru a se califica direct pe tabloul principal.

Subiectul invitațiilor pentru Șarapova a divizat lumea sportului, jucători precum Andy Murray și Jo-Wilffied Tsonga declarând că sunt împotrivă ca rusoaica să fie favorizată în acest fel.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Idilă-surpriză în sportul românesc

5 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis