Tenis: Sârbul Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată, testaţi pozitiv la Covid-19

Tenis: Sârbul Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată, testaţi pozitiv la Covid-19

Tenismanul sârb Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la Covid-19, alăturându-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov şi croatului Borna Coric pe lista jucătorilor şi apropiaţilor acestora infectaţi după participarea la evenimentul Adria Tour, organizat de compatriotul său Novak Djokovic, informează EFE.

Troicki, ocupantul locului 184 ATP, a fost primul rival al lui Djokovic, săptămâna trecută, în prima etapă a turneului, desfăşurată la Belgrad pe un stadion plin, în care publicul nu a purtat mască, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, au cinat împreună fără prea multe măsuri de protecţie şi au jucat inclusiv baschet.

Totodată, preparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, şi antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, conform presei locale, care precizează că numărul unu mondial a plecat rapid de la Zadar, unde în weekend-ul trecut a avut loc a doua etapă a evenimentului Adria Tour, la Belgrad, unde a fost testat în cursul dimineţii de luni.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale