Tenis: Serena Williams a primit un wild-card pentru turneul de la Montreal

Tenis: Serena Williams a primit un wild-card pentru turneul de la Montreal

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului Rogers Cup, urmând să ia parte astfel la competiţia de categoria WTA Premier care va avea loc luna viitoare la Montreal, informează Reuters.

Triplă câştigătoare a turneului canadian, Serena Williams, care a adus pe lume o fetiţă în septembrie 2017, iar luna aceasta a disputat finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, nu a mai luat evoluat la Montreal din 2014, când a ajuns până în semifinale.

Rogers Cup se desfăşoară alternativ la Montreal şi Toronto, iar ultima prezenţă a americancei la această competiţie a fost la ediţia din 2015, când s-a oprit tot în penultimul act, fiind învinsă de elveţianca Belinda Bencic, care a câştiga ulterior trofeul, după o finală cu Simona Halep, actualul număr unu mondial, desemnată principala favorită la ediţia din acest an.

"Serena i-a impresionat pe toţi cu viteza cu care a fost capabilă să revină la cel mai înalt nivel de joc. Ea a fost mereu o luptătoare şi a demonstrat-o încă o dată", a declarat directorul turneului canadian, Eugene Lapierre, într-un comunicat.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”