Tenis: Serena Williams, amendată cu 10.000 de dolari pentru deteriorarea unui teren de la Wimbledon

Tenis: Serena Williams, amendată cu 10.000 de dolari pentru deteriorarea unui teren de la Wimbledon

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a fost amendată cu 10.000 de dolari de către responsabilii All England Club, pentru deteriorarea unuia dintre terenurile de la Wimbledon, cu racheta sa, informează presa britanică, citată de agenţia Reuters.

Williams, care o va înfrunta pe compatrioata sa Alison Riske, marţi, în sferturile de finală, nu a făcut niciun comentariu în legătură cu această amendă.

Conform BBC, incidentul s-a petrecut în timpul unui antrenament efectuat de campioana americană înaintea startului ediţiei din acest an a competiţiei londoneze.

Fabio Fognini a primit la rândul său o amendă de 3.000 de dolari pentru comportament nesportiv, în urma unui comentariu făcut cu ocazia meciului pierdut în faţa americanului Tennys Sandgren, în turul al treilea. Italianul a afirmat că speră să explodeze "o bombă" la All England Club.

Australianul Nick Kyrgios a fost amendat cu 8.000 de dolari în total, pentru incidente antisportive separate, în primul şi în al doilea tur.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro