Tenis: Serena Williams, în optimi de finală la Wimbledon

Tenis: Serena Williams, în optimi de finală la Wimbledon

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, s-a calificat vineri în optimi de finală la Wimbledon, după un meci echilibrat împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic, încheiat în două seturi, 7-5, 7-6 (7/2).

Serena Williams, locul 181 WTA, este cap de serie N.25 la Wimbledon, iar Kristina Mladenovic este pe poziţia a 62-a în ierarhia mondială.

Serena Williams va juca în optimi cu rusoaica Evghenia Rodina, locul 120 mondial, care a învins-o surprinzător în turul 3 pe americanca Madison Keys, locul 11 WTA, în trei seturi, 7-5, 5-7, 6-4. În turul 2 de la Wimbledon, Evghenia Rodina a trecut de românca Sorana Cîrstea.

Serena Williams, care a născut o fetiţă în septembrie 2017, a intrat la Wimbledon pe lista capilor de serie datorită organizatorilor, decizie care a contrastat cu cea luată la Roland Garros, unde nu a figurat pe lista favoritelor.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante