Tenis: Serena Williams, în ţinută de "super-eroină" la Roland Garros, utilă sănătăţii sale

Tenis: Serena Williams, în ţinută de "super-eroină" la Roland Garros, utilă sănătăţii sale

Americanca Serena Williams, fosta regină a tenisului mondial, are impresia de a fi "o super-eroină" în noua sa ţinută - combinezon negru şi centură roz - care i-a purtat noroc marţi la revenirea sa la turneul de la Roland Garros şi care favorizează "o mai bună circulaţie sangvină", informează AFP, citând-o pe sportivă.

"Întotdeauna am vrut să fiu o super-eroină şi este cumva o modalitate de a deveni una. Chiar am impresia că sunt o super-eroină când port acest combinezon", a adăugat Williams, câştigătoare 23 de titluri de Mare Şlem şi care a învins-o în primul tur pe numărul 70 mondial, Kristyna Pliskova (Cehia), 7-6 (7/4), 6-4.

Ţinuta mulată pe corp a americancei permite "o mai bună circulaţie sangvină", a precizat Serena, care s-a confruntat cu complicaţii medicale după ce a născut-o pe fiica sa, Olympia, în septembrie.

"Combinezonul are efectiv o funcţionalitate. Am tot purtat pantalon jucând, pentru că favorizează o mai bună circulaţie sangvină. Este un combinezon amuzant care îmi permite să joc fără nicio problemă", a explicat ea. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”