Tenis: Serena Williams își va apăra titlul la Australian Open, anunță organizatorii

Tenis: Serena Williams își va apăra titlul la Australian Open, anunță organizatorii

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams intenționează să revină în circuitul profesionist la începutul anului viitor, pentru a-și apăra titlul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, a anunțat directorul acestei competiții, Craig Tiley, citat de agenția Reuters.

Williams, care a câștigat cel de-al 23-lea său trofeu de Grand Slam la ediția din 2017 a turneului australian, din luna ianuarie, în timp ce era însărcinată, a născut pe 1 septembrie o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr. Ea are la dispoziție doar trei luni pentru a ajunge la forma necesară pentru a-și putea apăra titlul.

"Serena va reveni", le-a declarat Craig Tiley reporterilor, marți la Melbourne. "Ea dorește să revină în 2018 și să-și apere titlul, iar acum se antrenează", a adăugat oficialul australian.

"Mai sunt câteva luni până atunci și, desigur, depinde numai de ea la ce nivel se va afla din punct de vedere fizic", a mai spus Tiley.

Serena Williams, în vârstă de 36 ani, se va lupta pentru un cec de 4 milioane de dolari australieni (3,11 milioane dolari SUA) rezervat campioanei la ediția 2018 a Openului Australiei, care va beneficia de premii totale de 55 milioane dolari australieni, cu 10 la sută mai mai față de ediția din acest an.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...