Tenis: Simona Halep - A fost unul dintre cei mai dificili ani din viaţa noastră

Tenis: Simona Halep - A fost unul dintre cei mai dificili ani din viaţa noastră

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a afirmat, vineri, într-o postare pe Facebook, că anul 2020 a fost unul dintre cei mai ''dificili'' din viaţa noastră.
 


''2020... Ce să spune despre el? A fost unul dintre cei mai dificili ani din viaţa noastră. Când tenisul a fost suspendat, am făcut un pas înapoi şi am realizat cât de binecuvântată am fost că am putut să fac ca mijloc de existenţă sportul pe care îl iubesc'', a scris Halep în reţeaua de socializare ca o concluzie la final de an.

''Am fost mândră să revin şi să câştig două titluri, să am o serie de 17 meciuri câştigate la rând şi să închei în top 4 pentru al şaptelea an consecutiv. Vreau să mulţumesc echipei mele pentru munca grea depusă şi sacrificiile făcute în acest an. Nu am fost uşor, dar toţi am avut ceva de învăţat. Adevăraţii supereroi ai acestui an sunt lucrătorii din sănătate care luptă pentru noi în fiecare zi. Aştept cu nerăbdare să vă văd pe toţi în sezonul 2021'', a mai spus Simona Halep.

Halep a cucerit anul acesta trei titluri în circuitul WTA, la Dubai, Praga şi Roma, a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a anului, iar după încheierea sezonului s-a infectat cu noul coronavirus.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…