Tenis: Simona Halep - Am luptat până la final, dar Garcia a fost mai bună

Tenis: Simona Halep - Am luptat până la final, dar Garcia a fost mai bună

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a luptat până la sfârșit, duminică, în finala de la Beijing cu Caroline Garcia, dar franțuzoaica a fost mai bună.

"Am luptat până la final și mă bucur pentru asta. Ea (Garcia, n. red.) a jucat un tenis extraordinar. Să câștigi două turnee la rând (Wuhan și Beijing, n. red.) este un lucru mare. A meritat victoria azi, a fost mai bună'', a declarat Halep, după ce a fost învinsă de Garcia cu 6-4, 7-6 (3), în finală la Beijing.

Halep, care de luni va fi numărul unu mondial, a mai spus: "Cred că am jucat bine. Am lovit bine mingea și am servit destul de bine. Însă ea a servit mai bine în momentele importante. Sunt mulțumită de evoluția mea și sunt bucuroasă că am făcut un meci bun''.

Românca a avut nu mai puțin de nouă mingi de break în ghemul șapte din setul al doilea, la 3-3, dar le-a ratat pe toate, pierzând actul secund în tiebreak.

Garcia va intra în premieră în top 10 WTA de luni și rămâne în cursă pentru Turneul Campioanelor.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”