Tenis: Simona Halep - Mi-a fost greu să decid că nu joc la București, dar aveam nevoie de o pauză

Tenis: Simona Halep - Mi-a fost greu să decid că nu joc la București, dar aveam nevoie de o pauză

Jucătoarea de tenis Simona Halep, prezentă, joi, în tribună la meciul Irina Begu - Jaqueline Cristian, a declarat că i-a fost greu să decidă că nu joacă la BRD Bucharest Open, dar a precizat că avea nevoie de o pauză, mai ales după accidentarea la gleznă.

"Îmi pare rău că nu am putut să joc, însă era greu. Era și pe zgură, ceea ce însemna o uzură prea mare pentru piciorul meu accidentat la Roma. Eram destul de obosită după perioada asta în care am câștigat mult și am jucat destule meciuri. A fost greu să decid că nu joc aici pentru că tot timpul mi-a plăcut să joc acasă. Însă cred că era nevoie de o pauză, mai ales pentru gleznă. Acum sunt bine fizic, m-am odihnit, am început deja antrenamentele, sper să fiu și mai bine atunci când voi pleca", a spus ea.

Halep a menționat că vrea să ajungă pe locul 1 WTA prin victorii la turneele importante pentru a demonstra că merită să urce pe cea mai înaltă poziție. "Eu niciodată nu am jucat pentru puncte doar ca să ajung mai sus în clasament. Bineînțeles că va fi un lucru extraordinar dacă voi fi pe locul 1, însă trebuie să câștig puncte la turneele mari și să mă impun la meciuri importante ca să merit să fiu acolo. Mai e puțin până la locul 1, dar mult totodată. Primul turneu îl voi juca la Washington (31 iulie-6 august). Darren (n.r. — antrenorul Darren Cahill) m-a întrebat dacă vreau să joc la Washington și am zis da, pentru că sunt deja dornică să joc meciuri", a adăugat Simona Halep.

Numărul 2 mondial a afirmat că își dorește să câștige o româncă turneul de la Arenele BNR. "A fost cald în tribună, dar plăcut pentru că simțeam nevoia să văd un pic de tenis și am venit să o văd pe Irina (n.r. — Irina Begu). Sunt multe jucătoare bune care pot câștiga aici, Irina Begu, Carla Navarro, Sevastova... dar ar fi frumos să câștige o româncă", a precizat Halep, care a câștigat BRD Bucharest Open în 2014 și 2016.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

4 Așa o fi?

5 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu