Tenis: Simona Halep a fost testată pozitiv la coronavirus

Tenis: Simona Halep a fost testată pozitiv la coronavirus

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial în acest moment, a anunţat, într-o postare pe Twitter , că a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

''Salutare tuturor. Vreau să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. Sunt auto-izolată acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine... Vom trece pentru asta împreună'', a scris Halep în reţeaua de socializare.

Halep a jucat ultimul său meci oficial pe 4 octombrie, când a fost învinsă de Iga Swiatek în optimi la Roland Garros, poloneza câştigând ulterior turneul. Halep a încheiat sezonul 2020 cu un bilanţ bun, având în vedere pandemia de coronavirus, care a întrerupt competiţiile între martie şi august. Cea mai bună jucătoare română de tenis a obţinut trei titluri, la Dubai, Praga şi Roma, ultimele două după reluarea turneelor, jucând şi o semifinală la Australian Open.

Printre alţi sportivi români care au fost testaţi pozitiv la COVID-19 s-a numărat şi înotătorul Robert Glinţă , calificat la JO de la Tokyo.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...