Tenis: Simona Halep, calificată fără mari emoţii în optimi de finală la Roma (WTA)

Tenis: Simona Halep, calificată fără mari emoţii în optimi de finală la Roma (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, s-a calificat fără mari emoţii în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, unde este principala favorită, impunându-se miercuri în două seturi, 6-3, 6-4, în faţa italiencei Jasmine Paolini, locul 99 în ierarhia internaţională.

Simona Halep, care pe 27 septembrie va împlini 29 de ani, a trecut după ceva mai mult de o oră şi 20 de minute de o adversară în vârstă de 24 de ani, care a fost beneficiara unui wild card.

Românca a început slab şi a pierdut primele două ghemuri, apoi a controlat autoritar primul set şi şi-a dovedit superioritatea şi în setul secund, care a fost mai echilibrat. Halep şi Paolini s-au întâlnit cu această ocazie pentru prima dată.

Românca va juca în optimi cu învingătoarea dintre ucraineanca Daiana Iastremska (20 de ani, 29 WTA) şi americanca Amanda Anisimova (19 ani, 27 WTA).

Halep a încheiat victorioasă luna trecută în turneul de la Praga.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu