Tenis: Simona Halep, calificată în sferturi la Gippsland Trophy şi la dublu

Tenis: Simona Halep, calificată în sferturi la Gippsland Trophy şi la dublu

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, în pereche cu australianca Daria Gavrilova, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Gippsland Trophy (WTA 500) de la Melbourne, dotat cu premii totale de 565.530 dolari, după ce reuşise acest lucru şi la simplu.

Halep şi Gavrilova au reuşit o victorie spectaculoasă în faţa favoritelor numărul trei, Bethanie Mattek-Sands (SUA)/Gabriela Dabrowski (Canada), cu 7-6 (4), 2-6, 10-2, într-o oră şi 24 de minute.

Halep şi Gavrilova au fost conduse în primul set cu 5-2, dar au reuşit o revenire remarcabilă, egalând la 5-5, după care s-au impus cu 7-4 în tiebreak, revenind şi aici de la 0-2. Mattek-Sands şi Dabrowski au luat cinci ghemuri la rând în setul secund, pe care l-au câştigat cu 6-2. Halep şi partenera sa au dominat categoric super tiebreak-ul, câştigat cu 10-2.

De remarcat că învinsele au avut cu un punct mai mult la total, 69 faţă de 68.

Halep şi Gavrilova şi-au asigurat un cec de 4.310 dolari şi 100 de puncte WTA la dublu, iar în sferturi vor înfrunta perechea româno-franceză Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy după ce a învins-o pe germanca Laura Siegemund cu 6-2, 6-4.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”