Tenis: Simona Halep, eliminată în optimile de finală la turneul WTA de la Stuttgart

Tenis: Simona Halep, eliminată în optimile de finală la turneul WTA de la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 6 mondial, a fost eliminată joi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale în valoare de 693.900 dolari, fiind învinsă în două seturi, 6-1, 6-2, de germanca Laura Siegemund, venită din calificări. Siegemund (28 ani, 71 WTA) s-a impus după o oră și 9 minute de joc în fața reprezentantei țării noastre, a patra favorită a competiției.

Evoluția Simonei Halep în această partidă a fost influențată, însă, de unele probleme fizice, românca solicitând un time-out medical în setul al doilea.

Pentru Halep acesta a fost al treilea meci în mai puțin de o săptămână contra unei jucătoare germane, după ce a învins-o pe Andrea Petkovic și a pierdut în fața numărului trei mondial, Angelique Kerber, în weekend-ul trecut, la întâlnirea de Fed Cup de la Cluj-Napoca.

În urma participării la turneul de la Stuttgart, Simona Halep va fi recompensată cu un cec în valoare de 8.590 dolari și 50 de puncte WTA.

Tot joi a fost eliminată în optimile de finală ale turneului german și Monica Niculescu, învinsă cu 2-6, 7-6 (7/5), 6-2, de cehoaica Petra Kvitova , numărul 7 mondial.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria