Tenis: Simona Halep, în cea mai bună formă fizică din acest an, la meciul cu Kontaveit

Tenis: Simona Halep, în cea mai bună formă fizică din acest an, la meciul cu Kontaveit

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, a declarat că în meciul cu estoniana Anett Kontaveit (6-3, 6-0), câștigat în 55 de minute în turul al treilea la Miami Open, s-a simțit cel mai bine dintre partidele disputate în acest an.

* Tenis: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Miami (WTA)

"M-am simțit bine când am ajuns la teren și eram sigură că voi reuși, pentru că am muncit în fiecare zi și la un moment dat trebuie să meargă totul bine. M-am simțit cel mai bine din acest an. Mă pot mișca fără durere sau alte rețineri și am încredere, ceea ce este cel mai important lucru'', a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

Simona nu reușise până la meciul cu Kontaveit să lege două victorii în acest an, dar s-a impus în fața jucătoarei baltice fără drept de apel.

Kontaveit, care trecuse în turul anterior de rusoaica Ekaterina Makarova, nu a avut răspuns la ''forma de neoprit a adversarei'', notează WTA.

"Primul meu meci (la Miami) a fost foarte strâns. Am avut niște probleme, dar după aceea am văzut că pot rezista și pot rămâne puternică'', a mai spus Halep, cu referire la meciul său Naomi Osaka, din turul al doilea.

''Azi totul plutea. Nu am planificat nimic și nu o voi face nici mai departe. Vreau doar să intru pe teren și să dau tot ce pot", a adăugat Halep.

A treia favorită a turneului Miami Open a fost ''incredibil de agresivă'', reușind 19 ''winners'' și având doar 13 erori neforțate.

În optimi, românca o va înfrunta pe australianca Samantha Stosur și se așteaptă la un meci greu: "Va fi un meci dificil, cu siguranță. Știu cum trebuie să joc, deoarece este foarte periculoasă. Forehand-ul său este foarte puternic, la fel și serviciul. Sunt aici pentru a-mi face treaba și voi încerca să câștig, deoarece este ceea ce îmi doresc. Nu va fi nimic special, mă aștept la un meci dificil și voi merge să lupt''.

Stosur a câștigat ultimul meci cu Halep, anul trecut, la Roland Garros, într-o zi ploioasă la Paris, egalând situația de la general, 4-4.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”