Tenis: Simona Halep, în optimile probei de dublu la Miami (WTA); Begu şi Buzărnescu, învinse

Tenis: Simona Halep, în optimile probei de dublu la Miami (WTA); Begu şi Buzărnescu, învinse

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Simona Halep şi germanca Julia Goerges s-a calificat, nescontat, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, în timp ce Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au pierdut meciul din prima rundă.

Halep şi Goerges le-au învins pe favoritele numărul doi, Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franţa), cu 4-6, 6-1, 10-6, într-o oră şi 14 minute.

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au fost întrecute de taiwanezele Hao-Ching Chan/Latisha Chan, cu 3-6, 7-5, 10-8, după o oră şi 35 de minute.

Halep şi Goerges şi-au asigurat un cec de 30.060 dolari şi 120 de puncte WTA la dublu, urmând să înfrunte în turul următor câştigătoarele din partida care opune perechile Monica Niculescu (România)/Abigail Spears (SUA) şi Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Lucie Hradecka (Cehia).

Begu şi Buzărnescu s-au ales cu un cec de 16.090 dolari şi 10 puncte WTA.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?