Tenis: Simona Halep şi-a confirmat participarea la turneul WTA de la Palermo

Tenis: Simona Halep şi-a confirmat participarea la turneul WTA de la Palermo

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial şi ultima câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Wimbleon, a confirmat sâmbătă că va participa la turneul WTA de la Palermo (Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa după paza forţată provocată de pandemia de coronavirus, informează EFE.

Într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, Halep şi-a confirmat prezenţa la competiţia din Sicilia, care se va juca pe zgură, între 3 şi 9 august.

"Salutare tuturor! Sunt foarte fericită să anunţ că mă voi întoarce la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână foarte bună acolo. Ne vedem în curând", a spus jucătoarea română în mesajul său.



Halep nu a mai disputat niciun meci oficial după victoria obţinută în faţa jucătoarei kazahe Elena Rîbakina în finala turneului de la Dubai, în luna februarie.

Directorul turneului de la Palermo, Oliveiro Palma, a declarat: "Participarea Simonei Halep este o veste excepţională. A trecut un deceniu de cânt Palermo a găzduit ultima oară o fostă numărul unu mondial. Oraşul nostru este foarte dedicat tenisului mondial, iar prezenţa sa este de mare interes pentru toţi".

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a participat la un meci de dublu mixt, care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open de la Cluj-Napoca. Halep şi Horia Tecău s-au impus cu această ocazie în două seturi, 6-3, 6-4 în faţa cuplului format din Gabriela Ruse şi Marius Copil.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...