Tenis: Simona Halep și Caroline Wozniacki, cele mai atletice jucătoare din circuitul WTA

Tenis: Simona Halep și Caroline Wozniacki, cele mai atletice jucătoare din circuitul WTA

Românca Simona Halep, numărul unu mondial, și daneza Caroline Wozniacki (3 WTA) sunt considerate cele mai atletice jucătoare din circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Halep a declarat pentru site-ul WTA că daneza este cea mai bună din acest puncte de vedere: ''Wozniacki, pentru că a alergat un maraton, din câte îmi amintesc... deci aleargă mult''.

Wozniacki a reușit să alerge maratonul de la New York, în 2014, în 3 h 26 min 33 sec.
''Sunt câteva jucătoare care aleargă mult, poate Halep, Wozniacki, urmăresc multe, multe mingi'', a declarat, la rândul său, ucraineanca Elina Svitolina.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova a menționat-o și ea pe Halep: ''Sunt multe fete care aleargă mult, cred că Simona e cea care aleargă cel mai mult, pentru mine e foarte greu să obțin un winner în fața ei''.

Într-un sondaj care se desfășoară pe site-ul WTA, Halep are cele mai multe voturi vineri dimineața (peste 50%), urmată de Wozniacki (28%), Venus Williams (14%), Elina Svitolina (3%).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...