Tenis: Simona Halep va juca luni primul meci la Turneul Campioanelor, cu Caroline Garcia

Tenis: Simona Halep va juca luni primul meci la Turneul Campioanelor, cu Caroline Garcia

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial și principala favorită, va juca luni primul său meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, contra franțuzoaicei Caroline Garcia (N. 8), de la ora 14,30 (ora României).

După partida Halep — Garcia va avea loc și celălalt meci din prima etapă a Grupei Roșii, între Elina Svitolina (Ucraina/N. 5) și Caroline Wozniacki (Danemarca/N. 6).

Primele meciuri ale competiției de la Singapore, WTA Finals, care reunește cele mai bune opt jucătoare ale anului 2017, vor avea loc duminică, în cadrul Grupei Albe, Karolina Pliskova (Cehia/N. 3) — Venus Williams (SUA/N. 5), de la ora 12,00 (ora României), urmat de Garbine Muguruza (Spania/N. 2) — Jelena Ostapenko (Letonia/N. 7).

Simona Halep o conduce pe Garcia (24 ani, 9 WTA) cu 2-1 în confruntări, victorii obținute în 2016 la Sydney, cu 6-4, 2-6, 6-1, în optimi, și anul acesta, în sferturi, la Toronto, cu 6-4, 6-2. Garcia a învins recent, în finală la Beijing, cu 6-4, 7-6 (3), succes care i-a adus în mare măsură calificarea la Turneul Campioanelor.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...