Tenis: Sloane Stephens, adversara Elinei Svitolina în finala Turneului Campioanelor

Tenis: Sloane Stephens, adversara Elinei Svitolina în finala Turneului Campioanelor

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens, numărul 6 mondial, s-a calificat în finala Turneului Campioanelor, învingând-o în trei seturi, 0-6, 6-4, 6-1, pe Karolina Pliskova din Cehia (locul 8 WTA), în cea de-a doua semifinală disputată sâmbătă la Singapore.

După ce a pierdut fără drept de apel primul set, fără să câştige nici măcar un ghem, Stephens a reuşit să se impună în următoarele două seturi şi să acceadă în ultimul act al competiţiei de final de sezon din circuitul feminin.

Reprezentanta Statelor Unite se va lupta pentru trofeu cu ucraineanca Elina Svitolina (locul 7 WTA), care a trecut în prima semifinală, tot în trei seturi, 7-5, 6-7 (5/7), 6-4, de olandeza Kiki Bertens, înlocuitoarea româncei Simona Halep, numărul unu mondial, care a declarat forfait pentru Turneul Campioanelor din cauza problemelor la spate.

Elina Svitolina şi Sloane Stephens s-au întâlnit în trei ocazii până acum, americanca obţinând două victorii, ultima dintre ele anul acesta, în semifinalele turneului de la Montreal (6-3, 6-3). AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...