Tenis: Sloane Stephens, deţinătoarea titlului, învinsă în sferturi la US Open de Anastasija Sevastova

Tenis: Sloane Stephens, deţinătoarea titlului, învinsă în sferturi la US Open de Anastasija Sevastova

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens, campioana en titre, a fost învinsă de letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 19, cu 6-2, 6-3, marţi, la New York, în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

Sevastova a devenit prima letonă care atinge semifinalele turneului de la Flushing Meadows, aceasta fiind totodată prima semifinală de Grand Slam pentru numărul 18 mondial.

În precedentele două ediţii, baltica se oprise în sferturi la US Open. În semifinale, Sevastova o va înfrunta pe câştigătoarea dintre americanca Serena Williams, care are 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, şi numărul opt mondial, Karolina Pliskova (Cehia).

Stephens a părut afectată de căldură umedă şi nu a mai arătat energia din primele tururi, în timp ce Sevastova, care în turul precedent trecuse de ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA), s-a acomodat mai bine cu condiţiile de joc.

Americanca a reuşit doar un punct pe al doilea serviciu din 9 încercări (11%) şi a avut un procentaj scăzut la mingile de break transformate, 22% (2/9), faţă de 63% (5/8) Sevastova. AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa