Tenis: Sorana Cîrstea, calificată în optimile turneului ITF de la Dubai

Tenis: Sorana Cîrstea, calificată în optimile turneului ITF de la Dubai

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului ITF de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, după ce a dispus cu 6-3, 6-3 de belarusa Iulia Gatuka.

Cîrstea (28 ani, 85 WTA), cap de serie numărul şapte, a obţinut o victorie fără emoţii, într-o oră şi 13 minute, profitând şi de cele 9 duble greşeli făcute de Gatuka (18 ani, 298 WTA), jucătoare venită din calificări.

În optimi, Cîrstea o va înfrunta pe chinezoaica Shuai Peng (32 ani, 181 WTA), care a eliminat-o pe Viktorija Golubic (Elveţia) cu 2-6, 6-2, 7-6 (5).

Scorul este egal între cele două, 1-1, după ce Peng s-a impus în 2010 la Hobart, în primul tur, iar Cîrstea a câştigat în 2017 la Roland Garros, în prima rundă.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale