Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Ostrava (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Ostrava (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de estoniana Anett Kontaveit, cu 6-4, 6-4, luni seara, în prima rundă a turneului WTA de la Ostrava (Cehia), dotat cu premii totale de 565.530 de dolari.

Cîrstea (31 ani, 37 WTA) s-a înclinat după o oră şi 29 de minute în faţa jucătoarei baltice (25 ani, 30 WTA).

Kontaveit a câştigat astfel toate cele cinci meciuri directe cu Cîrstea, dintre care trei anul acesta (precedentele la Dubai şi Miami).

Ambele jucătoare au avut o evoluţie destul de modestă la serviciu, cu multe break-uri. Kontaveit a tranşat primul set printr-un break realizat la 4-4, iar în actul secund a avut 5-2, dar Cîrstea a revenit şi a condus cu 40-0 contra serviciului la 4-5, însă Anett Kontaveit reuşit să încheie conturile.

Cîrstea s-a ales cu un cec de 6.650 de dolari şi un punct WTA.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”