Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în turul al doilea la Indian Wells (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în turul al doilea la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de americanca Venus Williams, cap de serie numărul opt, cu 6-3, 6-4, sâmbătă, în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari.

Williams (37 ani, 8 WTA) s-a impus fără probleme, după o oră şi 20 de minute.

Venus a dominat primul set şi a câştigat cu 6-3, după ce a condus aproape permanent. În actul secund, Cîrstea a evoluat mai bine, a condus cu 2-0 şi 3-1, ratând o şansă de a face 3-0. Williams a reuşit apoi patru ghemuri la rând şi a preluat conducerea (5-3), Sorana a făcut un break, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul şi meciul.

Cîrstea (27 ani, 35 WTA) a avut 5 aşi, a comis 6 duble greşeli, a reuşit 15 winners şi a făcut 29 de erori neforţate. Williams nu a avut niciun as, a comis 3 duble greşeli, a adunat 13 winners şi a făcut 23 de erori neprovocate.

Sorana va primi pentru participare un cec de 25.465 dolari şi 35 de puncte. Williams se impusese şi în prima lor confrunta, în 2010, în turul al doilea la Miami, cu 6-4, 6-3.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro