Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al turneului de la Doha (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 al turneului de la Doha (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat marţi în turul 2 al turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane de dolari, graţie victoriei în faţa grecoaicei Maria Sakkari, 6-2, 6-3.

Sorana Cîrstea (27 de ani, 38 WTA) s-a impus, după o oră şi 13 minute, în faţa unei adversare de 22 de ani, aflată pe locul 60 în ierarhia mondială. Cîrstea şi-a asigurat un cec de 17.325 dolari şi 60 de puncte WTA şi va întâlni în turul următor pe învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens (20 WTA) şi unguroaica Timea Babos (35 WTA) .

Cîrstea are acum un bilanţ de 2-0 în meciurile cu Sakkari, pe care a învins-o anul trecut la Istanbul, pe zgură, cu 6-4, 6-2.

În primul tur al turneului de la Doha, românca Irina Begu o întâlneşte marţi pe australianca Samantha Stosur.

Luni, în primul tur, Monica Niculescu a obţinut o victorie de prestigiu în faţa rusoaicei Maria Şarapova, iar Mihaela Buzărnescu a eliminat-o pe ucraineanca Lesia Ţurenko.

Halep, numărul doi mondial, o va înfrunta miercuri în turul secund pe rusoaica Ekaterina Makarova.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu