Tenis: Sorana Cîrstea s-a oprit în optimile de finală la Shenzhen

Tenis: Sorana Cîrstea s-a oprit în optimile de finală la Shenzhen

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală la turneul WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 de dolari, fiind învinsă în două seturi, 6-0, 6-3, după o oră și 19 minute de joc, de poloneza Agnieszka Radwanska, principala favorită, într-o partidă disputată marți.

Cîrstea (26 ani), ocupanta locului 78 în clasamentul mondial, a primit un cec în valoare de 7.238 dolari și 30 de puncte WTA pentru participarea la acest turneu.

Tot marți, în aceeași fază a competiției, Monica Niculescu, cap de serie numărul 7 la Shenzhen, s-a înclinat în două seturi, 7-6 (7/1), 6-4, în fața chinezoaicei Wang Qiang .

Miercuri urmează să evolueze în optimile de finală și Simona Halep, a doua favorită a turneului din sudul Chinei, care o va întâlni în premieră pe Katerina Siniakova din Cehia, o jucătoare de 20 de ani, ocupanta locului 52 WTA.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu