Tenis: Spaniolul David Ferrer se retrage din circuitul ATP în 2019

Tenis: Spaniolul David Ferrer se retrage din circuitul ATP în 2019

Tenismanul spaniol David Ferrer, în vârstă de 36 ani, a anunţat că se va retrage din circuitul ATP în 2019, informează presa iberică.

Ferrer, aflat în prezent pe locul 148 mondial, a făcut acest anunţ la New York, unde participă la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, Openul Statelor Unite. El urmează să-l întâlnească în primul tur pe compatriotul său Rafael Nadal, numărul unu mondial.

"Sunt bucuros. Acesta va fi ultimul meu Grand Slam, iar pentru mine este un premiu faptul că am ocazia să joc cu Rafa Nadal pe terenul central de la US Open. Sun fericit că tenisul mi-a făcut acest cadou", a declarat Ferrer pentru ziarul digital El Espanol.

Jucătorul iberic a precizat că doreşte să participe anul viitor la Cupa Hopman, precum şi la turneele de la Auckland, Buenos Aires, Acapulco, Barcelona şi Madrid, înainte de a se retrage, însă nu a făcut deocamdată o planificare clară a competiţiilor la care va evolua în ultimul
său sezon din circuitul profesionist.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate