Tenis: Sper să joc la fel de bine și săptămâna viitoare, a spus Halep după ce a câștigat Tie Break Tens

Tenis: Sper să joc la fel de bine și săptămâna viitoare, a spus Halep după ce a câștigat Tie Break Tens

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a declarat, joi seara, după câștigarea turneului demonstrativ Tie Break Tens de la Madrid, că speră să joace la fel de bine și la turneul WTA care va avea loc săptămâna viitoare în capitala Spaniei.

''A fost distractiv. Formatul este foarte rapid și trebuie să fii atent de la primul punct'', a comentat Halep.

Halep a învins-o în finală pe rusoaica Svetlana Kuznețova, cu 10-6, după ce în sferturi a trecut de britanica Johanna Konta cu un sec 10-2, iar în semifinale a învins-o pe campioana olimpică Monica Puig (Porto Rico), cu 10-5.

''A fost un tie break bun. E mereu plăcut să joci contra Svetlanei. Îmi place jocul ei, are mult top spin. E frumos să joci o finală, anul trecut am jucat aici la turneul WTA și e un sentiment plăcut să revin cu o finală, chiar dacă a fost o finală de Tie Break (Tens). M-am simțit bine și vreau să mulțumesc publicului pentru că a rămas așa târziu'', a declarat Halep la final.

''Sper să am aceleași lovituri bune săptămâna viitoare. Voi încerca să fiu concentrată, pentru că știu ce am de făcut'', a mai spus Halep, care are de apărat titlul câștigat anul trecut la Mutua Madrid Open.

Halep a primit un cec de 250.000 de dolari pentru victoria de la Tie Break Tens, din care va dona 50.000 de dolari pentru cauze caritabile.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /