Tenis: Steffi Graf l-a convins pe Agassi să-l antreneze pe Djokovic

Tenis: Steffi Graf l-a convins pe Agassi să-l antreneze pe Djokovic

Americanul Andre Agassi a dezvăluit că soția sa, fosta campioană germană Steffi Graf, a fost cea care l-a convins pe accepte să-l antreneze pe sârbul Novak Djokovic, după ce inițial refuzase propunerea actualului număr 2 mondial din tenisul masculin, informează AFP.

"I-am spus nu lui Novak la început, însă soția mea Steffi mi-a spus: 'Poate că ar trebui să te duci, totuși. Încearcă'. De fapt, ea dorea probabil să scape de mine!", a povestit Agassi într-un interviu acordat postului de televiziune France 3.

În vârstă de 47 ani, Andre Agassi îl va consilia pe Djokovic în cursul turneului de la Roland Garros, la care sârbul este deținătorul trofeului.

"Nu este ceva pe termen lung cu Novak. Singurul acord este pentru Roland Garros. Nu este cu adevărat o muncă pentru mine, deoarece îmi place să discut cu Novak. Voi rămâne unul sau două meciuri la Roland Garros. Apoi voi pleca în călătorie cu familia mea, deoarece am planificat acest lucru de mult timp. Însă dacă voi putea modifica unul sau două detalii, sunt convins că va putea ajunge foarte departe", a adăugat fostul tenisman american.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…