Tenis: Tecău, în semifinalele probei de dublu la Barcelona, unde-l va avea ca adversar pe Mergea

Tenis: Tecău, în semifinalele probei de dublu la Barcelona, unde-l va avea ca adversar pe Mergea

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Barcelona, dotat cu premii totale de 2.324.905 euro, după 6-3, 6-4 cu Lukasz Kubot (Polonia)/Mischa Zverev (Germania), învingătorii urmând să joace în penultimul act cu românul Florin Mergea și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au impus după o oră și 5 minute și și-au asigurat un cec de 37.030 de euro și 180 de puncte ATP.

Viitorii lor adversari, Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi, au obținut în sferturi o victorie neașteptată, cu 6-4, 6-4, în fața principalilor favoriți, Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia).

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguț)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…