Tenis: Tecău şi Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor

Tenis: Tecău şi Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor

Tenismanul român Horia Tecău şi partenerul său german Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor, competiţie care încheie sezonul competiţional şi care reuneşte cei mai buni opt jucători de simplu şi cele mai bune opt perechi în urma rezultatelor înregistrate într-un an calendaristic.

Tecău şi Krawietz şi-au asigurat prezenţa la Nitto ATP Finals, de la Torino (14-21 noiembrie), deşi au pierdut în optimi la Paris.

Cei doi se află pe locul 7 în ierarhia ATP Race la dublu, cea care dă participanţii la Turneul Campionilor.

Tecău va participa pentru a şaptea oară la Turneul Campionilor, după ce la ediţiile precedente a făcut-o alături de suedezul Robert Lindstedt (2011, 2012), de olandezul Jean-Julien Rojer (2014, 2015, 2017, 2019), câştigând trofeul în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși