Tenis: Tecău și Rojer au ratat finala de dublu la Dubai (ATP)

Tenis: Tecău și Rojer au ratat finala de dublu la Dubai (ATP)

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer a ratat calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Dubai (ATP), dotat cu premii totale de 2.082.605 dolari, vineri, după ce a fost învinsă în semifinale cu 4-6, 7-6 (9), 11-9 de cuplul Rohan Bopanna (India)/Daniel Nestor (Canada).

În super tiebreak, Tecău (30 ani) și Rojer (33 ani), favoriții nr. 2 ai probei, au condus cu 5-1, 7-3 și 8-5, au irosit o minge de meci la 9-8, după care mai experimentații Bopanna (34 ani) și Nestor (42 ani) și-a adjudecat victoria, într-o oră și 47 de minute. Învingătorii au avut 9 ași și au comis 8 duble greșeli, în timp ce învinșii au reușit 8 ași au comis 4 duble erori.

Tecău și Rojer pierd pentru a doua oară în fața cuplului Bopanna/Nestor, după finala de la Sydney, anul acesta, 6-4, 7-6 (4) pentru cuplul indiano-canadian.

Perechea româno-olandeză va primi un cec de 31.730 dolari și 180 de puncte ATP.

Tot vineri, în semifinale, cuplul format din Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot va întâlni perechea Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan)/Nenad Zimonjic (Serbia).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

2 Ce arată cifrele celui mai nou sondaj pe București

3 VIDEO Imagini SF din Coreea de Sud...

4 Da, așa arată acum Radu Mazăre...

5 Foarte interesante amănunte...