Tenis: Tecău și Rojer, calificați în semifinalele probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Tenis: Tecău și Rojer, calificați în semifinalele probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam (Olanda), dotat cu premii totale de 1.724.930 euro, după 6-4, 6-4 cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriții numărul doi.

Tecău și Rojer s-au impus în doar 63 de minute de joc, acest succes fiind o palidă consolare pentru Horia care a pierdut medalia de aur în proba de dublu la JO 2016 (alături de Florin Mergea) în fața lui Marc Lopez și a compatriotului acestuia Rafael Nadal.

Perechea româno-olandeză și-a luat revanșa în fața celor doi Lopez pentru înfrângerea, la scor identic, suferită în 2016, în sferturile turneului de la Dubai.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 27.480 euro și 180 de puncte ATP, urmând să joace în penultimul act contra câștigătorilor din meciul Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop (Olanda) — Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia), cap de serie numărul patru.

Tecău și Rojer au câștigat titlul la Rotterdam în 2015, au pierdut finala în 2014, iar în 2016 s-au oprit în semifinale.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante