Tenis: Tecău și Rojer și-au asigurat prezența la Turneul Campionilor

Tenis: Tecău și Rojer și-au asigurat prezența la Turneul Campionilor

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer și-a asigurat, joi, prezența pentru a treia oară la Turneul Campionilor, competiție programată în noiembrie, la Londra, la care vor participa cele mai bune opt echipe ale sezonului 2017.

Tecău și partenerul său, campioni anul acesta la US Open, vor încerca să câștige din nou titlul la ATP Finals, în arena londoneză O2, după succesul din 2015, când au învins în finală perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna, având atunci un parcurs fără set pierdut. Tecău și Rojer au încheiat anul pe primul loc în clasamentul ATP la echipe.

Cei doi sunt a treia pereche care obține calificarea la competiție de anul acesta, grație victoriei de joi, de la Shanghai, cu 3-6, 6-4, 10-6 în fața columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah. Anterior, au obținut calificarea cuplurile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Marcerlo) și Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), campionii en titre.

Turneul Campionilor se va desfășura între 12 și 19 noiembrie.

Și Tecău, și Rojher se vor afla pentru a cincea oară la turneul de final de sezon, după ce Rojer s-a calificat în 2012-13 alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi, iar Tecău, în 2011-12, alături de Robert Lindstedt.

În acest sezon, Tecău și Rojer au cucerit patru titluri, pe lângă cel de Mare Șlem de la US Open obținând trofeele la Dubai, Geneva și Winston-Salem Open.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...