Tenis: Tunisianca Ons Jabeur provoacă prima mare surpriză, după ce o elimină pe campioana Irina Begu

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur provoacă prima mare surpriză, după ce o elimină pe campioana Irina Begu

Tunisianca Ons Jabeur, nr. 123 WTA, a provocat prima mare surpriză a turneului de tenis BRD Bucharest Open 2018 de la Arenele BNR, după ce a eliminat-o marţi în primul tur pe campioana en titre, Irina Begu (42 WTA), cu 6-2, 6-1, după 58 minute de joc.

Irina Begu a prins o zi proastă şi nu a reuşit să facă faţă jocului variat şi în forţă al tunisiencei Ons Jabeur, care a câştigat cu uşurinţă primul set. Irina nu s-a trezit din şoc, iar în setul doi s-a văzut condusă cu un neverosimil 0-5. A făcut ghemul de onoare pe propriul serviciu, dar apoi, deşi a avut o minge de break, a cedat ghemul, setul şi meciul cu 6-2, 6-1.

Begu, cap de serie 3, părăseşte prematur turneul cu un cec de 1.925 dolari şi 1 punct, după prima confruntare cu jucătoarea africană.
AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…