Tenis: Turneul de la Roland Garros ar putea fi decalat cu câteva zile (ministerul francez al Sporturilor)

Tenis: Turneul de la Roland Garros ar putea fi decalat cu câteva zile (ministerul francez al Sporturilor)

Ministerul francez al Sporturilor a indicat marţi că discută cu organizatorii turneului de tenis de la Roland Garros (23 mai - 6 iunie) în legătură cu o eventuală "decalare de câteva zile" şi cu "modalităţile de primire a publicului", transmite AFP.

"Au loc discuţii cu organizatorii mai ales în ce priveşte modalităţile de primire a publicului. Se discută despre o declare cu câteva zile", a anunţat ministerul.

La sfârşitul lui martie, Gilles Moretton, noul preşedinte al Federaţiei franceze de tenis (FFT), a afirmat că lucrează la aproape toate scenariile, singurele pe care "nu îndrăzneşte" să le ia în calcul fiind extremele: desfăşurarea cu tribunele pline şi anularea.

"Deocamdată suntem în cursă, turneul este la data prevăzută (23 mai - 6 iunie). Dacă se anunţă însă un lockdown general de două luni, vom fi nevoiţi să luăm măsuri", a recunoscut Moretton. Cea mai rea măsură ar fi anularea turneului, dar "nu îndrăznesc să-mi imaginez asta", a adăugat preşedintele FFT, ales pe 13 februarie.

În 2020, turneul a fost amânat mai multe luni şi s-a desfăşurat la sfârşitul lui septembrie, organizatorii permiţând 1.000 de spectatori pe zi. În această perioadă, sportul profesionist continuă în Franţa, însă cu porţile închise.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

3 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Așa o fi?