Tenis: Turneul de la Wimbledon - Serena Williams, învingătoare și la dublu, alături de sora sa Venus

Tenis: Turneul de la Wimbledon - Serena Williams, învingătoare și la dublu, alături de sora sa Venus

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, deja învingătoare la simplu, a cucerit titlul și în proba de dublu a turneului de la Wimbledon, alături de sora sa Venus Williams, cele două impunându-se în finală, cu 6-3, 6-4, în fața perechii compuse din Timea Babos (Ungaria) și Iaroslava Șvedova (Kazahstan).

Acesta este al șaselea titlu cucerit de surorile Williams la Londra, după cele din 2000, 2002, 2008, 2009 și 2012. În total, cele două jucătoare americane au adunat 14 trofee de Grand Slam în tot atâtea finale de dublu.

Cu câteva ore înainte, Serena Williams a câștigat pentru a șasea oară trofeul la simplu pe iarba de la Wimbledon și, totodată, al 22-lea titlu de Mare Șlem din cariera sa, după victoria cu 7-5, 6-3 în finala cu germanca Angelique Kerber.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu