Tenis: Turneul WTA de la Montreal - Simona Halep şi Irina Begu, eliminate în primul tur la dublu

Tenis: Turneul WTA de la Montreal - Simona Halep şi Irina Begu, eliminate în primul tur la dublu

Perechea română compusă din Simona Halep şi Irina Begu a fost eliminată în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari, fiind învinsă cu 4-6, 7-6 (7/1), 11-9 de cuplul Johanna Konta (Marea Britanie)/Shuai Zhang (China), într-o partidă disputată luni.

De menţionat că româncele au ratat două mingi de meci, pe serviciul Simonei Halep, în setul secund, la scorul de 5-4 în favoarea româncelor.

Halep şi Begu au fost recompensate cu un cec în valoare 4.690 dolari pentru participarea la această probă.

Cele două reprezentante ale ţării noastre vor evolua şi pe tabloul de simplu de la Montreal. Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită, este calificată direct în turul secund, unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasia Pavliucenkova (Rusia) şi Christina McHale (SUA), venită din calificări, în timp ce Irina Begu o va înfrunta în primul tur pe australianca Ashleigh Barty, cap de serie numărul 15.
AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale