Tenis: Venus Williams, direct pe tabloul principal la US Open

Tenis: Venus Williams, direct pe tabloul principal la US Open

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, 41 de ani, a intrat direct pe tabloul principal de simplu al turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după retragerea belgiencei Kirsten Flipkens, au anunţat organizatorii, luni, pe site-ul competiţiei de la Flushing Meadows.

Venus (147 WTA), care are în palmares şapte titluri de Mare Şlem, între care două obţinute chiar la New York, în 2000 şi 2001, nu va mai avea astfel nevoie de invitaţia pe care o primise din partea organizatorilor.

Wildcard-ul a fost redistribuit tinerei Alycia Parks (20 ani) din Port St. Lucie (Florida).

În acest an, Venus va avea a 15-a prezenţă consecutivă pe tabloul principal la US Open şi a 23-a sa participare la turneul american. Fostul lider mondial nu a ratat niciun turneu de Mare Şlem de la Wimbledon în 2013.

Flipkens, 35 de ani, s-a retras din turneu din cauza unei accidentări la gleznă. Cea mai bună performanţă a sa la US Open a fost atingerea turului al treilea în 2009.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…