Tenis: Venus Williams, fan al gogoşilor!

Tenis: Venus Williams, fan al gogoşilor!

Într-un interviu acordat site-ului The Cut, jucătoarea americană de tenis Venus Williams, de obicei laconică în faţa ziariştilor, a vorbit despre pasiunea ei pentru... gogoşi!

Întrebată care este "aroma fericirii", Venus Williams a răspuns: "Cea a unei gogoşi. Eu nu pot aproape niciodată să mănânc, dar le ador şi mă gândesc la ele în fiecare zi. Gogoşile cu glazură sunt preferatele mele, sunt magnifice!".

Pentru americanca în vârstă de 38 de ani, fost lider mondial cu şapte titluri de Mare Şlem în palmares, dragostea poartă mirosul câinelui său Harry. "Deci, uneori, dragostea miroase un pic... Dar el mă iubeşte şi suntem parteneri de drum pentru că merge cu mine peste tot", a adăugat pe un ton de glumă sora mai mare a familiei Wiliams, care a mai spus că simte nevoia să se întoarcă acasă pentru vacanţe.

"Eu călătoresc atât de mult, încât îmi doresc să fiu acasă. Să mă pot aşeza pe canapeaua mea şi să fac ce vreau este un lucru ideal pentru mine", a precizat Venus.

Venus Williams consideră că succesul se simte precum "mingile de tenis''. ''Am numai urme de mingi de tenis pe hainele mele şi pe încălţăminte în permanenţă. Palmele mele simt în general sudoare. Mă antrenez 12 ore pe zi. Deci mă schimb des!", a spus Venus Williams. AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați