Tenis: Venus Williams se desparte de antrenorul său din ultimii unsprezece ani

Tenis: Venus Williams se desparte de antrenorul său din ultimii unsprezece ani

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a anunţat că pune capăt colaborării cu antrenorul David Witt, sub îndrumarea căruia s-a pregătit în ultimii 11 ani, informează cotidianul L'Equipe.

Fostă număr unu mondial, cea mai mare dintre surorile Williams, în vârstă de 38 ani, a încheiat un sezon dificil, în care a coborât de pe locul 5 pe 38 în clasamentul WTA, după ce a obţinut doar 18 victorii în 2018. Ea nu a putut depăşi turul al treilea în niciunul dintre turneele de Mare Şlem ale sezonului.

David Witt (45 ani) colabora cu Venus Williams din 2007, însă cei doi au început să lucreze împreună cu cinci ani mai devreme, când sora Serenei Williams i-a cerut fostului jucător american (nr. 128 mondial în 1993), să devină partenerul lor de antrenament.
AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului