Tenis: Victoria Azarenka, în semifinalele turneului WTA de la Brisbane

Tenis: Victoria Azarenka, în semifinalele turneului WTA de la Brisbane

Belarusa Victoria Azarenka s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Brisbane (Australia), dotat cu premii în valoare de 885.500 dolari, în urma victoriei în două seturi, 6-1, 6-2, înregistrată joi în fața italiencei Roberta Vinci, cap de serie numărul 8 la această competiție.

Azarenka, jucătoare care ar fi trebuit să o întâlnească optimile de finală de la Brisbane pe principala favorită, românca Simona Halep, nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale, o va avea ca adversară în penultimul act pe americanca Samatha Crawoford, învingătoare cu 6-3, 6-0 în partida cu germanca Andrea Petkovic.

Cealaltă semifinală le va aduce față în față pe spaniola Carla Suarez Navaro (nr. 6), învingătoare cu 4-6, 6-4, 7-5 în fața americancei Varvara Lepchenko, și pe germanca Angelique Kerber, a patra favorită a acestui turneu, care a dispus la rândul ei, cu 6-4, 6-4, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”