Tenis: Victoria reușită în fața Carlei Suarez Navarro, una specială pentru Simona Halep

Tenis: Victoria reușită în fața Carlei Suarez Navarro, una specială pentru Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că victoria reușită luni în fața Carlei Suarez Navarro, în optimile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, a fost una specială.

''A fost ceva foarte special să câștig astăzi. Vreau să mă bucur de acest lucru'', a spus Halep, citată de site-ul turneului de la Flushing Meadows, după 6-2, 7-5 cu jucătoarea spaniolă.

''Turul următor va fi foarte dificil și vreau să mă bucur de acest succes'', a subliniat Simona, care va juca în sferturi cu Serena Williams, liderul mondial, sau cu kazaha Iaroslava Șvedova.

''Sunt foarte fericită că am câștigat acest meci. E mereu dificil să o învingi (pe Carla). Am dat tot ce am putut'', a mai spus Halep, care are trei titluri în palmares anul acesta, la Madrid, București și Montreal.

''A trebuit să alerg mult și să fiu mai agresivă azi'', a precizat românca, aflată pe locul 5 în lume.

Halep (24 ani), semifinalistă anul trecut la US Open, a jucat finala la Roland Garros în 2014, a ajuns în penultimul act la Wimbledon în 2014 și de două ori în sferturi la Australian Open. Vara aceasta, după Roland Garros, Halep are un bilanț excelent, de 24 victorii și doar 3 înfrângeri, cu sferturi la Wimbledon, titlu la Montreal și semifinale la Cincinnati.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…