Tenis: Voi fi cu siguranţă la Paris, anunţă Serena Williams, după eliminarea de la US Open

Tenis: Voi fi cu siguranţă la Paris, anunţă Serena Williams, după eliminarea de la US Open

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, eliminată în semifinalele turneului US Open, şi-a exprimat dezamăgirea, apreciind că a făcut tot "posibilul"' pentru a accede în ultimul act, însă nu renunţă la visul de câştiga cel de-al 24-lea său titlu de Mare Şlem, asigurând că va fi prezentă la startul turneului de la Roland Garros (27 septembrie - 11 octombrie), informează AFP.

Cea mai mică dintre surorile Williams a fost învinsă joi în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-3, de belarusa Victoria Azarenka, care şi-a luat astfel revanşa în faţa americancei după finalele pierdute în faţa acesteia la ediţiile 2012 şi 2013 ale Openului Statelor Unite.

"Am început foarte puternic, însă ea a continuat să se bată şi a început să joace din ce în ce mai bine. Poate că am apăsat prea tare pedala de acceleraţie la un moment dat, însă ea a jucat cu adevărat bine. Am făcut, de asemenea, multe greşeli şi nu am câştigat, se pare, prea multe puncte pe al doilea serviciu", a comentat Serena duelul cu Azarenka.

Americanca a precizat, totodată, că a suferit o întindere la nivelul tendonului lui Ahile, pe parcursul jocului. "Sunt bine, însă, şi nu cred că asta are vreo legătură cu înfrângerea. Victoria a jucat foarte bine", a subliniat ea.

Întrebată dacă această înfrângere i-a afectat în vreun mod determinarea de a câştiga cel de-al 24-lea său titlu de Grand Slam, pentru a egala astfel recordul australiencei Margaret Court, Serena Williams a răspuns: "Al 24-lea... nu ştiu, nu m-am gândit. Vreau să spun că este, evident, dezamăgitor. În acelaşi timp, am dat totul astăzi, dar simt că puteam face mai bine. Aşa că, da, voi fi cu siguranţă la Paris".

La începutul acestei săptămâni, campioana americană s-a arătat deranjată de faptul că va fi obligată să rămână într-un hotel rezervat de organizatori în timpul turneului de la Roland Garros şi nu şi-a ascuns îngrijorarea cu privire la decizia acestora de permite publicului să asiste, chiar şi în număr redus, la Openul Franţei.

"Este interesat, nu avem voie să avem cazare privată, dar vor exista suporteri", a comentat jucătoarea din Statele Unite, luni, indicând totodată că va discuta cu organizatorii francezi pentru a se informa în legătură cu condiţiile impuse înainte de a lua o decizie finală în privinţa participării la Roland Garros.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...