Tenis: Wimbledon - Luxație de rotulă și ruptură de tendon pentru Mattek-Sands

Tenis: Wimbledon - Luxație de rotulă și ruptură de tendon pentru Mattek-Sands

Jucătoarea americană de tenis Bethanie Mattek-Sands, ale cărei urlete a emoționat Wimbledonul joi, a suferit o luxație de rotulă și o ruptură de tendon rotulian, care vor necesita o operație, a anunțat jucătoarea.

''Am avut multe accidentări în cariera mea, dar acestea este cea mai urâtă. Voi lua avionul duminică pentru New York pentru a consulta și alți medici ca să determine ce se întâmplă cu genunchiul meu'', a explicat jucătoarea în vârstă de 32 de ani pe rețelele de socializare.

''Voi fi absentă pentru moment, însă voi trece și peste asta'', a explicat laureata a șapte turnee de Mare Șlem în proba de dublu.

Scena dramatică din timpul meciului cu românca Sorana Cârstea, a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Americanca, nr. 103 mondial la simplu, a căzut în apropierea fileului și s-a prăbușit pe terenul nr. 17, urlând de durere, după ce și-a răsucit genuchiul, când scorul era egal, 1-1 la seturi (4-6, 7-6 (7/4), 0-0).

''Am știut imediat că genunchiul mi s-a dislocat sau s-a rupt. A fost cea mai dureroasă accidentare pe care am suferit-o vreodată, a povestit Mattek-Sands, care a fost nevoită să abadoneze.

''Îmi amintesc că le-am spus medicilor că dacă vor încerca să-mi redreseze piciorul îi omor. Voiam să fiu anesteziată la spital când o făceau'', a spus ea într-un video din rezerva sa dintr-un spital din Wimbledon.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă