Tenis: Wimbledon - Luxație de rotulă și ruptură de tendon pentru Mattek-Sands

Tenis: Wimbledon - Luxație de rotulă și ruptură de tendon pentru Mattek-Sands

Jucătoarea americană de tenis Bethanie Mattek-Sands, ale cărei urlete a emoționat Wimbledonul joi, a suferit o luxație de rotulă și o ruptură de tendon rotulian, care vor necesita o operație, a anunțat jucătoarea.

''Am avut multe accidentări în cariera mea, dar acestea este cea mai urâtă. Voi lua avionul duminică pentru New York pentru a consulta și alți medici ca să determine ce se întâmplă cu genunchiul meu'', a explicat jucătoarea în vârstă de 32 de ani pe rețelele de socializare.

''Voi fi absentă pentru moment, însă voi trece și peste asta'', a explicat laureata a șapte turnee de Mare Șlem în proba de dublu.

Scena dramatică din timpul meciului cu românca Sorana Cârstea, a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Americanca, nr. 103 mondial la simplu, a căzut în apropierea fileului și s-a prăbușit pe terenul nr. 17, urlând de durere, după ce și-a răsucit genuchiul, când scorul era egal, 1-1 la seturi (4-6, 7-6 (7/4), 0-0).

''Am știut imediat că genunchiul mi s-a dislocat sau s-a rupt. A fost cea mai dureroasă accidentare pe care am suferit-o vreodată, a povestit Mattek-Sands, care a fost nevoită să abadoneze.

''Îmi amintesc că le-am spus medicilor că dacă vor încerca să-mi redreseze piciorul îi omor. Voiam să fiu anesteziată la spital când o făceau'', a spus ea într-un video din rezerva sa dintr-un spital din Wimbledon.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit