Tenis: Wozniacki, eliminată de Kasatkina de la Roland Garros

Tenis: Wozniacki, eliminată de Kasatkina de la Roland Garros

Daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial în tenisul feminin, a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina cu 7-6 (5), 6-3, luni, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Kasatkina, cap de serie numărul 14, a obţinut victoria într-o oră şi 57 de minute de joc efectiv, meciul fiind reluat de la scorul de 3-3 în setul secund, după ce fusese întrerupt duminică din cauza întunericului.

Rusoaica (21 ani, 14 WTA) a obţinut a treia sa victorie în acest an în faţa danezei, după cele de la Sankt Petersburg, 7-6, 6-3 în sferturi, şi în optimi la Indian Wells, cu 6-4, 7-5. Wozniacki (27 ani), care a câştigat primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, după o finală cu Simona Halep, a câştigat singurul său duel cu Kasatkina, 6-2, 7-5, în 2017, în primul tur la Dubai.

În sferturi, Kasatkina o va înfrunta pe americanca Sloane Stephens (25 ani, 10 WTA), a zecea favorită. Scorul meciurilor directe este egal, 1-1, după ce Stephens s-a impus în 2016, în sferturi, la Charleston, cu 6-1, 5-7, 7-5. Kasatkina a învins anul acesta la Indian Wells, în turul al treilea, cu 6-4, 6-3.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /