Tenis/Coronavirus: Între 500 şi 600 de jucători şi membri ai staff-urilor tehnice acreditate la Australian Open, în izolare

Tenis/Coronavirus: Între 500 şi 600 de jucători şi membri ai staff-urilor tehnice acreditate la Australian Open, în izolare

Între 500 şi 600 de jucători şi membri ai personalului tehnic acreditat pentru ediţia din acest an a Australian Open, primul turneu de tenis de Mare Şlem al anului, au fost plasaţi în izolare după ce a fost depistat un caz de coronavirus la un angajat al hotelului în care aceştia se aflau în carantină, scrie AFP.

Conform sursei, cu toţii aşteaptă să fie testaţi pentru a vedea dacă a fost cineva infectat.

''Acest lucru ar putea avea un impact asupra programului de joi al pregătirilor, dar în acest moment nu are impact asupra Australian Open în sine", care urmează să înceapă luni, a declarat prim-ministrul statului Victoria, Daniel Andrews.

Şase turnee de pregătire, toate desfăşurate la Melbourne Park, ca şi turneul de Mare Şlem, au loc în paralel săptămâna aceasta.

Australian Open este prevăzut între 8 şi 21 februarie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?