Tenorul italian Alessandro Safina: "Mă gândesc să mă mut în România"

Tenorul italian Alessandro Safina: "Mă gândesc să mă mut în România"

Într-un interviu pentru Europa FM, tenorul Alessandro Safina a mărturisit că ia în calcul serios varianta de a se muta în România.

Tenorul italian Alessandro Safina: "Mă gândesc să mă mut în România"

"Da, mă gândesc să mă mut în România pentru că fiul meu este român. Am ocasă în Italia, dar mă gândesc … Nu am decis încă nimic, dar plănuiesc săînchiriez sau să cumpăr un apartament aici”, a spus Alessandro Safina, pentru Europa FM.

În ceea ce priveşte locurile pe care le admiră cel mai mult, artistul a mărturisit că îi place Capitala.

“Cu sinceritate,Bucureştiul e foarte frumos”, a spus Alessandro Safina, adăugând căa călătorit puţin în România. El a povestit că afost în urmă cu câţiva ani în Timişoara pentru două zile, la o nuntă laDeva, în Târgovişte şi în Braşov, oraş care i-a plăcut foarte mult.

Alessandro Safina va concerta la Sala Palatuluid în Bucureşti pe 14aprilie, un concert pentru care apregătit câteva piese noi, dar şi invitaţi surpriză. Tenorul italian va evolua în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionişti cunoscuţi sub titulatura "The Alexander Symphony Orchestra".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident