Tensiune maximă în Sinodul BOR. Revolta PĂCĂTOȘILOR!

Tensiune maximă în Sinodul BOR. Revolta PĂCĂTOȘILOR!

E tensiune maximă în sinodul BOR, spun surse din interior. Patriarhul Daniel și Mitropolitul Teofan vor să propună episcopi vicari în eparhiile cu Arhiepiscopi acuzați public de legături mârșave cu bărbați și călugărițe. Cele trei eparhii în care Patriarhul ar vrea să trimită episcopi vicari sunt Buzăul și Vrancea, Dunărea de Jos și Constanța. Se fac amenințări și presiuni din partea celor trei arhierei titulari din eparhiile menționate spre Patriarh cu diferite instituții, ca masoneria, partide politice și multe alte persoane influente din instituții de forță. Se știu bine legăturile Arhiepiscopilor Casian, Teodosie și Ciprian cu lojele masonice și PSD. Încă de pe vremea când Adrian Năstase îi vizita pe cei trei ierarhi la palatele lor episcopale.

Sursele interioare spun că e un întreg grup de episcopi acuzați de homosexualitate care duce spre 20 de ierahi și care fac front comun împotriva celorlalți arhierei și a Patriarhului.
Citește și:

populare
astăzi

1 Dana Budeanu, „tamponată” de o învățătoare

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

4 Cazul „shaorma cu de toate”

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol