Tensiune maximă în Sinodul BOR. Revolta PĂCĂTOȘILOR!

Tensiune maximă în Sinodul BOR. Revolta PĂCĂTOȘILOR!

E tensiune maximă în sinodul BOR, spun surse din interior. Patriarhul Daniel și Mitropolitul Teofan vor să propună episcopi vicari în eparhiile cu Arhiepiscopi acuzați public de legături mârșave cu bărbați și călugărițe. Cele trei eparhii în care Patriarhul ar vrea să trimită episcopi vicari sunt Buzăul și Vrancea, Dunărea de Jos și Constanța. Se fac amenințări și presiuni din partea celor trei arhierei titulari din eparhiile menționate spre Patriarh cu diferite instituții, ca masoneria, partide politice și multe alte persoane influente din instituții de forță. Se știu bine legăturile Arhiepiscopilor Casian, Teodosie și Ciprian cu lojele masonice și PSD. Încă de pe vremea când Adrian Năstase îi vizita pe cei trei ierarhi la palatele lor episcopale.

Sursele interioare spun că e un întreg grup de episcopi acuzați de homosexualitate care duce spre 20 de ierahi și care fac front comun împotriva celorlalți arhierei și a Patriarhului.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...